A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/promet-360.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Ograničenja zbog jake bure | Politika+
Tehnologija

PROMET: HAK: Ograničenja zbog jake bure

Zbog prosvjeda zatvoreni su: ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica na autocesti A 3 Bregana-Lipovac.

Piše: PolitikaPlus/HAK

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog i od Senja do Karlobaga promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

 

Zbog olujnih udara bure na dionici autoceste A 1 od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok brzina je ograničena na 60 km/h. Zbog bočnih udara vjetra na dionici autoceste A 6 od Kikovice do tunela Tuhobić preporučuje se rizičnim kategorijama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) da koriste D3 Kikovica – Delnice.

 

Zbog prosvjeda zatvoreni su: ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica na autocesti A 3 Bregana-Lipovac (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod) te državne ceste:

 

D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu, D34 u mjestu Gat, Medinci, Črnkovci i na valpovačkoj obilaznici, D51 u Novoj Gradiški,

 

- D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

 

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zabranjen je promet danas od 15 do 23 sata, a sutra, na blagdan Velike Gospe od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama.

 

Na graničnim prijelazima nema poteškoća.

 

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet, sveti rok, kikovica, stanje na cestama, vožnja, bura, tunel, granica, katamaran, trajekt