Zagreb

VOZNI RED: Pripazite, autobusi i tramvaji danas i sutra voze po izmijenjenom rasporedu

Neke linije vozit će osim izmijenjenog rasporeda i izmijenjenim trasama.

Piše: PolitikaPlus

Na blagdan Velike Gospe, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red, a neke linije vozit će izmijenjenim trasama.

Tijekom proštenja koje se tradicionalno na blagdan Velika Gospa, 15. kolovoza, održava ispred crkve u Stenjevcu i u svetištu Majke Božje Remetske, autobusi na linijama 119 Črnomerec - Podsused most, 146 Črnomerec – Malešnica – Jankomir i 203 Svetice – Vinec – Krematorij vozit će izmijenjenim trasama.

Autobusi na liniji 119 Črnomerec - Podsused most vozit će u srijedu, 14. kolovoza, u poslijepodnevnim satima te u četvrtak, 15. kolovoza do večernjih sati, redovnom trasom do raskrižja Ilica/Vrapčanska, nastaviti Ilicom, Alejom Bologne i Škorpikovom te dalje Samoborskom do Podsuseda.

Autobusi na liniji 146 Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir vozit će srijedu, 14. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, te u četvrtak, 15. kolovoza do večernjih sati, redovnom trasom, ali skraćeno do raskrižja I. B. Mažuranić/Stenjevečka (rotor). Ulazno-izlazno stajalište bit će u Ulici I. B. Mažuranić poslije okretanja autobusa na rotoru u smjeru grada.

Autobusi na liniji 203 Svetice – Vinec – Krematorij vozit će 15. kolovoza od 9 sati ujutro do večernjih sati skraćeno, samo do Vinca.

Autobusi na linijama 172 Zagreb (Črnomerec) - Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) - Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) - Poljanica - Gornja Bistra tijekom dana zaustavljat će se na stajalištu Gospodska, u oba smjera.

U petak, 16. kolovoza, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se - SUBOTNJI VOZNI RED, osim na autobusnim linijama na kojima će se primjenjivati vozni red radnog dana:

107 Jankomir - Žitnjak;

109 Črnomerec - Dugave;

140 Mihaljevac - Sljeme;

159 Savski most - Strmec Odranski;

204 Kvaternikov trg - Horvatovac - Voćarska - Kvaternikov trg;

222 Remetinec - Žitnjak;

225 Sesvete - Kozari Bok;

228 Svetice - Rebro - Svetice;

232 Dubrava - Jazbina i

268 Zagreb (Glavni kolodvor) - Velika Gorica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tramvaj, autobus, zet, vozni red, velika gospa