A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/T-U-V/branimir-glavas-razglednica-099.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vladimir Šeks odbio komentirati 'prijetnje' koje mu je uputio Branimir Glavaš | Politika+
Crna kronika

SUKOB: Vladimir Šeks odbio komentirati 'prijetnje' koje mu je uputio Branimir Glavaš

Što je Ivo Sanader rekao Branimiru Glavašu u njihovom 'zatvorskom' dopisivanju još je uvijek tajna.

Piše: Vanja Deželić

Branimir Glavaš je iz zatvora u Mostaru poslao 'prijeteću' razglednicu bivšem prijatelju i dugogodišnjem članu HDZ-a - Vladimiru Šeksu, a u njoj se pozivao na informacije koje mu je dao Ivo Sanader - što nitko od odvjetnika bivšeg premijera nije mogao potvrditi.

Vladimir Šeks, nažalost, nije želio komentirati navodne prijetnje, samo se nasmijao kada smo mu se predstavili putem telefona i uz smijeh kratko kazao "Doviđenja"

Trojac koji zastupa Ivu Sanadera ponudio je identičan odgovor. Dakle, riječ je o Čedi Prodanoviću, Jadranki Sloković i Goranu Suiću.

- Na godišnjem sam odmoru i ne znam ništa o tom pismu.

Tek je Goran Suić kazao kako će sljedeći tjedan posjetiti klijenta Sanadera i pokušati saznati neke detalje. A ti detalji su bitni jer u razglednici Branimir Glavaš otkriva mnogo u malo riječi.

- Dragi prijatelju! Upravo sam pročitao opširno pismo Ive Sanadera u kojem je pojasnio neke stvari i dosadašnje dileme. Radujem se skorom viđenju. Tvoj prijatelj, Branimir Glavaš. Mostar, 12.08.2013. - stoji u razglednici.Vladimir Šeks, nažalost, nije želio komentirati navodne prijetnje, samo se nasmijao kada smo mu se predstavili putem telefona i uz smijeh kratko kazao "Doviđenja".

Očito ga ne uzrujava to što je njegov nekadašnji prijatelj, koji služi kaznu zbog ratnih zločina u Mostaru, napisao u razglednici. No zasigurno je zanimljivo to što je umjesto napada na Ivu Sanadera krenuo s napadima na Šeksa. Istina jest da ga je napadao i prije, ali kao glavnog "neprijatelja" vidio je bivšeg premijera.

I sada nakon  što je dobio njegovo pismo mijenja retoriku...

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mostar, ivo sanader, vladimir šeks, zatvor, branimir glavaš