A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Daniel Srb o 'Lex Perković': Je li predsjednik Vlade Zoran Milanović ucijenjen!? | Politika+
Hrvatska

HSP: Daniel Srb o 'Lex Perković': Je li predsjednik Vlade Zoran Milanović ucijenjen!?

'Svojim tvrdoglavim nastojanjem da se to ne dogodi premijer Milanović stavlja na kocku sudbinu 4,5 milijuna Hrvata.'

Piše: PolitikaPlus
'Mi ovdje i sada postavljamo pitanje zašto to premijer čini? Po nama postoje samo dva moguća razloga. Ili se partija kojoj je Milanović na čelu nije očistila o natruha komunističko-udbaškog personala i s time povezanog mentaliteta ili je premijer Milanović u ovom slučaju nečime ucijenjen!?'

Neprihvatljivo je ponašanje aktualne Vlade Republike Hrvatske i premijera Milanovića da se ne očituje na traženje Viviane Reding oko Europskog uhidbenog naloga za izručenje Josipa Perkovića, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik HSP-a Daniel Srb.

 

- Svojim tvrdoglavim nastojanjem da se to ne dogodi premijer Milanović stavlja na kocku sudbinu 4,5 milijuna Hrvata - rekao je predsjednik HSP-a Srb na današnjoj konferenciji za medije u Osijeku.

 

- Mi ovdje i sada postavljamo pitanje zašto to premijer čini? Po nama postoje samo dva moguća razloga. Ili se partija kojoj je Milanović na čelu nije očistila o natruha komunističko-udbaškog personala i s time povezanog mentaliteta ili je premijer Milanović u ovom slučaju nečime ucijenjen!? – naglasio je Srb i nastavio.

 

- Kako to da su pripadnici partije na vlasti u RH spremno prihvaćali izručivanje hrvatskih branitelja Haaškom sudu tvrdeći da zbog pojedinaca Hrvatska ne smije ispaštati, tvrdili da je sud mjesto za dokazivanje nevinosti i slično, danas u potpunosti takve stavove odbacuju? Ukoliko premijer ustraje na dosadašnjoj politici uskoro će se dogoditi da nam EU uskrati sredstva iz EU fondova i time se Hrvatska izlaže riziku ostane izolirana u EU i da kakve-takve investicije dođu u RH što je ujedno povezano i s ekonomskom situacijom koja je u Hrvatskoj jako loša. Hrvatska je u ovoj godini imala pad gospodarskih aktivnosti u prvih šest mjeseci, a sve prognoze govore da neće biti bolje ni za treće tromjesečje - rekao je Srb i nastavio da RH za dva mjeseca u EU nije osjetila pomake u poboljšanju kvalitete života njenih građana.

 

Predsjednik HSP-a se osvrnuo i na stanje u vladajućoj koaliciji i rekao da je situacija u kojoj se ista nalazi jasan pokazatelj da se HNS utopio u SDP i da je samo privjesak u vladi a sve ključne odluke se donose u „Kockici“ nekadašnjem sjedištu SKH.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsp, daniel srb, josip perković, lex perković, zoran milanović