A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nogomet-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ulazak u EL: Riječani oduševljeno dočekali pobjedničku Rijeku | Politika+
Sport

USPJEH: Ulazak u EL: Riječani oduševljeno dočekali pobjedničku Rijeku

Riječani su dočekali ekipu navijačkim pjesmama, bengalkama i signalnim raketama.

Piše: PolitikaPlus

Nekoliko tisuća oduševljenih Riječana dočekalo je u noći na petak igrače i stručni stožer HNK Rijeke na Trgu 128. brigade HV u središtu Rijeke nakon što je ovaj nogometni klub u Stuttgartu izborio ulazak u Europsku ligu.

Igrači i stručni stožer sletjeli su u krčku zračnu luku iz Stuttgarta nešto nakon ponoći, a pred oduševljene Riječane stigli su autobusom oko 1.30 sati.

Riječani su dočekali ekipu navijačkim pjesmama, bengalkama i signalnim raketama.

Svaki igrač je pojedinačno predstavljen te burno pozdravljen pri izlasku na pozornicu a najglasniju podršku okupljenih dobio je trener Matjaž Kek. Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković s pozornice je kazao da je u Stuttgartu pokazano kako se korektno navija te dodao, govoreći o postignutom rezultatu, "Bit će još i bolje".

Rijeka je u četvrtak navečer u posljednjoj utakmici pretkola sa Stuttgartom odigrala 2:2, što joj je, s obzirom na rezultat od 2:1 otprije tjedan dana iz Rijeke, omogućilo ulazak u Europsku ligu.

Ovo je jedan od najvećih sportskih uspjeha riječkih klubova i sportaša uopće.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Matjaž Kek, EUROPSKA LIGA, RIJEKA, Damir Mišković