A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policeSAD.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

'Hrvatski diplomati u SAD-u ne plaćaju kazne za prometne prekršaje!' | Politika+
Svijet

MEDIJI: 'Hrvatski diplomati u SAD-u ne plaćaju kazne za prometne prekršaje!'

'Hrvatska predvodi balkanske zemlje s 18 neplaćenih kazni za prometne prekršaje u iznosu od 1.692 dolara.'

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski diplomati u SAD-u prednjače po broju neplaćenih kazni za prometne prekršaje u odnosu na druge zemlje jugoistočne Europe, izvješćuje u ponedjeljak portal Croatia Week pozivajući se na izvješće NBC-a.

"Hrvatska predvodi balkanske zemlje s 18 neplaćenih kazni za prometne prekršaje u iznosu od 1.692 dolara. Slovenija tek nešto malo zaostaje i duguje 1.055 dolara za 12 prometnih prekršaja, dok je Makedonija nanizala 10 kazni (940) dolara, a BiH sedam kazni i duguje 570 dolara", stoji u izvješću.

Diplomati iz Srbije i Crne Gore su, međutim, vrlo uzorni po tom pitanju i ne duguju ni centa za kazne koje se odnose na prometne prekršaje, poput nepropisnog parkiranja, brze vožnje ili prolaska kroz crveno svijetlo.

Prema popisu vlasti u Washingtonu D.C., glavni rekorder u dugovanju je Kamerun s 317 neplaćenih kazni u iznosu od 25.000 dolara. Slijedi Mauritanija sa 174 kazne i 17.797 dolara te Nigerija s 87 kazni (11.865 dolara).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometni prekršaji, diplomati, sad