A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-suker-211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Šuker i Jovanović obećali: Hrvatska će izgraditi nacionalni stadion | Politika+
Sport

EURO 2020.: Šuker i Jovanović obećali: Hrvatska će izgraditi nacionalni stadion

Ministar Jovanović potvrdio je hrvatsku kandidaturu za jednu od skupina Eura 2020. godine.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatska se kandidira za domaćinstvo jedne od skupina Eura 2020. godine, objavio je sinoć prvi čovjek hrvatskog nogometa Davor Šuker na večeri s predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem u Dubrovniku! Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Šuker je Platiniju potvrdio da je Hrvatska za potrebe domaćinstva Europskog nogometnog prvenstva spremna graditi nacionalni stadion.

Na večeri s Platinijem, koji ovoga tjedna u Dubrovniku boravi zbog kongresa UEFA-e,  bio je, osim predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Šukera, i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, koji je također potvrdio hrvatsku kandidaturu za jednu od skupina Eura 2020. godine.

Mediji proteklih dana špekulirali o hrvatskom odustajanju od kandidature., sumnjalo se da je HNS odustao. Međutim, Šuker je nekoliko dana šutio, ništa nije komentirao, a onda je pred predsjednikom UEFA-e otkrio planove i namjere.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

davor šuker, željko joanović, euro 2020, nacionalni stadion