A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mojbiz/nike-klub%20u%20zagrebu-trcanje.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Od danas postoji novi način upoznavanja Zagreba - trčanjem | Politika+
Zagreb

KLUB TRKAČA : Od danas postoji novi način upoznavanja Zagreba - trčanjem

'Biramo skrivene kutke i mičemo se od tipičnih turističkih mjesta. Stalno ih mijenjamo i zajedno otkrivamo nove, skrivene ulice'.

Piše: PolitikaPlus/I.G.

U Zagrebu je svečano otvoren Nike+ Run Club (N+RC) - klub trkača, sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u trčanje. Nike + Run Club već postoji u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Grčkoj, a od jučer se i Zagreb upisao na listu gradova u kojima je moguće priključiti se ekipi i jednom tjedno, u društvu trkača entuzijasta, trčati ulicama grada.

 

Od 1. listopada zajednička druženja organizirat će se  svake srijede u 18 sati, u Nike trgovini u Ilici 10, nakon čega će se članovi kluba preseliti na zagrijavanje u Zagrebački plesni centar.

 

- Glavni cilj kluba je da postane mjesto okupljanja istomišljenika koje povezuje strast prema trčanju. Nije toliko bitna kilometraža, već pomicanje vlastitih granica i u tom kontekstu prijateljsko natjecanje. Mi smo više frendovi nego natjecatelji i podržavamo jedni druge. Za nas ulice nikad nisu prazne i trčimo zajedno“, ispričao je jedan od koordinatora  N+RC-a Lobel Jira

 

- Nas nekoliko smišlja rute koje će trčati članovi kluba. Biramo skrivene kutke i mičemo se od tipičnih turističkih mjesta. Stalno ih mijenjamo i zajedno otkrivamo nove, skrivene ulice, prolaze i rado ćemo poslušati prijedloge naših članova za potencijalnu neku novu rutu. Nastojimo osmisliti rute duge oko 5 do 6 kilometara da ih svi mogu istrčati. Također, imamo u planu dosta iznenađenja, ali glavno je da trčimo zajedno jer nam je cilj dobro se zabaviti u ugodnom društvu, ispričao je Jira.

 

Treninzi N+RC-a će trajati oko sat i pol i uključivat će zagrijavanje, istezanje i trčanje, a sve će to pratiti i nadzirati treneri s Kineziološkog fakulteta.

 

Postati članom N+RC-a vrlo je jednostavno– potrebno je samo voljeti trčanje, doći u Nike trgovinu u Ilici 10 i besplatno se učlaniti.
 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tenesice, nike, klub, ilica, trčanje, zagreb