Hrvatska

REAGIRANJE : Hrvatska zora: Vlada nema rješenja i radi samo daljnje štete. Do kada to mirno gledati?

Vlada Zorana Milanovića nema konkretne mjere za izlazak iz ovako teške gospodarske situacije.

Piše: PolitikaPlus/I.G.

'Najavljene 3-godišnje proračunske smjernice koje je objavila Vlada RH primljene su s velikom dozom rezerve u HRVATSKOJ ZORI stranci naroda. Ne želimo šutjeti nad činjenicom da je hrvatska Vlada novim potezima ostala jedino dosljedna u svom lutanju i nesnalaženju kad je u pitanju gospodarski oporavak,' stoji u priopćenju kojeg potpisuje  Odbor za gospodarstvo Hrvatske zore.

 

Do kuda ide ne osjetljivost Vlade govori i činjenica da nastojeći sačuvati tromu i neučinkovitu državnu upravu povećava PDV i na dječju hranu. Treba li još nešto reći nakon ovoga, kad se uzima od onih u koje hrvatsko društvo mora najviše ulagati?!

'Zadnje tri godine slušamo kako će sljedeće godine biti bolje. Mi u HRVATSKOJ ZORI - stranci naroda smatramo da hrvatskom narodu i svim građanima Republike Hrvatske moramo reći istinu: KONSOLIDACIJA PRORAČUNA nije na vidiku. Deficit i javni dug prema najavljenim smjernicama Vlade RH samo rastu!!! Trebamo li se miriti time?'navodi se dalje.


Vlada Zorana Milanovića nema konkretne mjere za izlazak iz ovako teške gospodarske situacije. Štoviše, ova Vlada čini sve za zavesti na krivi put svoje biračko tijelo, želeći se vjerojatno reproducirati na sljedećim izborima (u siječnju 2016. godine).

 

'Do kuda ide ne osjetljivost Vlade govori i činjenica da nastojeći sačuvati tromu i neučinkovitu državnu upravu povećava PDV i na dječju hranu. Treba li još nešto reći nakon ovoga, kad se uzima od onih u koje hrvatsko društvo mora najviše ulagati?! Umjesto da Vlada konačno učini konkretne mjere koje bi potaknule gospodarski rast, ovaj potez govori da ova Vlada, nažalost, nema rješenja i radi samo daljnje štete. Do kada to mirno gledati? ', navodi se u priopćenju.

 

Navode kako  intenzivno pripremaju  gospodarski  plan i dugoročne strategije gospodarskog razvitka  Hrvatske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

političke stranka, politika, gospodarstvo, smjernice, vlada, milan kujndžić, Hrvatska zora