A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-auto-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nasilje na dječjoj utakmici u Zagrebu: Gledatelju slomili nos, čeljust i zub | Politika+
Zagreb

NAPAD: Nasilje na dječjoj utakmici u Zagrebu: Gledatelju slomili nos, čeljust i zub

Nakon što je 53-godišnjak pokušao upozoriti jednog igrača nogometnog kluba, tjelesno su ga oko 11,15 sati napala trojica nepoznatih počinitelja.

Piše: PolitikaPlus

Trojica nepoznatih napadača su tijekom jučerašnje utakmice pionira na stadionu Nogometnog kluba Maksimir, slomila nos, vilicu i zub 53-godišnjem gledatelju koji je pokušao upozoriti igrača na neprimjereno ponašanje.

Nakon što je 53-godišnjak pokušao upozoriti jednog igrača nogometnog kluba, tjelesno su ga oko 11,15 sati napala trojica nepoznatih počinitelja, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija nije objavila na kojoj se utakmici dogodio incident, no prema rasporedu utakmica u vrijeme napada na tom su stadionu u ulici Oboj trebali igrati pioniri klubova Maksimir i St. Grad.

Gledatelj je prema neslužbenim podacima dovikivao igraču jer je navodno gurao golmana, nakon čega ga je napala nepoznata trojka, koja mu je slomila nos, vilicu i zub te nanijela još neke ozljede.

Pomoć napadnutom pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Na kriminalističko istraživanje privedena je jedna osoba koju se povezuje s tim napadom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

napad, nogometna utakmica, zagreb, policija