A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-auto-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ženu u Splitu skoro ubio kamenom jer joj je dužan novac | Politika+
Crna kronika

DETALJI : Ženu u Splitu skoro ubio kamenom jer joj je dužan novac

Uhićen je u nedjelju, drugi dan nakon napada, i to u Zagrebu, zahvaljujući koordinaciji dviju policijskih uprava.

Piše: PolitikaPlus

Splitska policija je utvrdila da je koristoljublje bilo motiv brutalnog napada 37-godišnjaka na 34-godišnju ženu u petak na Trsteniku.

Žena koju je napadač gotovo ubio udarcima kamenom u glavu, zatražila je od njega da joj vrati novac koji mu nedavno posudila, doznaje se u policiji, koja napadača sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva iz koristoljublja.

Uhićen je u nedjelju, drugi dan nakon napada, i to u Zagrebu, zahvaljujući koordinaciji dviju policijskih uprava. Ubrzo je doveden u splitsku policij i predan pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana će biti doveden u Županijsko državno odvjetništvo. Kako se neslužbeno doznaje, napadnuta žena mu je posudila 20.000 kuna koje joj je trebao već vratiti, pa su se u telefonskom razgovoru dogovorili da ona dođe na Trstenik radi dogovora. Nakon kraćeg razgovora nakon što su se našli, 37- godišnjak ju je napao kamenom, udarao je njime po glavi i ostavio u lokvi krvi.

Našli su je građani koji su zvali policiju i dali opis napadača.

Policija je brzo reagirala i već navečer doznala od rodbine nastradale mlade žene identitet napadača. Alarmirali su i druge policijske uprave i napadač je uhićen u Zagrebu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, policija, napad