A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/colonia-narodni-radi-led-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl 'Anđele' | Politika+
Scena

POGLEDAJTE!: Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl 'Anđele'

Grupa Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl „Anđele“, a za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Darko Drinovac.

Piše: PolitikaPlus

Grupa Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl „Anđele“, a za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Darko Drinovac. Pjesma „Anđele“ šesti je po redu singl s njihovog aktualnog albuma „Tvrđava“, a sa sobom nosi izvorni zvuk benda čija karijera traje gotovo 20 uspješnih godina.

 

U novom spotu, ovaj energični trojac prošetao je samim rubom prekrasnog Velebita u potrazi za simbolikom slobode kojoj težimo, a kao suprotnost toj idili odabrane su i dvije urbane lokacije u Zagrebu. Zabačeni kompleks u kojem prevladava industrijska arhitektura, uz svjetlosne efekte odlično je poslužio za vizualizaciju underground clubbinga. Pored toga snimljene su i scene na krovu kao simbol glazbe koja se bezgranično širi. Cijelu priču prati I odličan styling kojem Indira pridaje mnogo pažnje, a kojim besprijekorno prati svjetske trendove.

 

Jedan od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih redatelja glazbenih spotova, Darko Drinovac priznaje kako uvijek rado surađuje s Colonijom: 'S njima je uvijek zabavno raditi, lako se dogovorimo oko lokacija i atmosfere koju želimo postići,  ponavlja se jedino to da ja mučim njih, a i oni mene. Ovoga puta zanimljivo je bilo boriti se s vjetrom koji je puhao kao lud, ali je bio gušt jer smo uživali u miru i tišini te u pogledu na prostranstvo koji Velebit pruža'.

 

Samim aranžmanom pjesme “Anđele”, koju autorski i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, Colonia je već dala naznake da se ponovo vraćaju svojim starim korijenima, dance zvuku koji ih je i postavio na sam vrh domaće estrade, a što njihove vjerne fanove sigurno neće razočarati!

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

colonia, darko drinovac