Sport

APEL: Marin Brbić navijačima Hajduka: Dođite bez pirotehnike na Poljud

'Na snazi je tzv. nulta tolerancija prema unošenju na stadion i uporabi pirotehničkih sredstava.'

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Uprave Hajduk Marin Brbić danas je pozvao navijače tog kluba da u sutrašnjoj utakmici protiv Lokomitive dođu na Poljud ali bez uporabe pirotehničkih sredstava, jer bi uprotivnom, kako je upozorio, utakmica mogla biti prekinuta.

"Na snazi je tzv. nulta tolerancija prema unošenju na stadion i uporabi pirotehničkih sredstava i da bismo prevenirali bilo kakvu mogućnost eventualnog prekida utakmice ili nečeg ružnog, što bi nas dovelo u situaciju da gubimo bodove koji su nam u ovom trenutku krucijalni, molimo sve da se suzdrže od pirotehnike", rekao je Brbić na današnjoj konferenciji za novinare uoči sutrašnje derbi utakmice 1. HNL na Poljudu između trenutačno prvoplasiranog Hajduka, koji ma 27 bodova, i četvrtoplasirane momčadi Lokomotive koja zaostaje jedan bod za Splićanima.

"Želimo se što duže zadržati na prvom mjestu HNL-a i pozivam naše navijače da dođu na Poljud pomoći nam u tomu na način da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava", istaknuo je Brbić.

Trener nogometaša Hajduka Igor Tudor istaknuo je da njegova momčad želi pobijediti u sutrašnjoj utakmici Lokomotivu ali da nema rezultatskog pristiska.

"Nemamo nikakvog pristiska, svjesni smo da radimo dobar posao i želimo pobijediti", rekao je Tudor i dodao kako ne želi ništa govoriti o momčadi Lokomotive i treneru tog kluba Tomislavu Ivkoviću jer je usredotočen isključivo na Hajduk.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAVIJAČI, HAJDUK, Marin Brbić, PIROTEHNIKA