A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pavle-kalinic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pavle Kalinić: Premijer Zoran Milanović nije intelektualno dorastao svojoj funkciji | Politika+
Zagreb

MIŠLJENJE: Pavle Kalinić: Premijer Zoran Milanović nije intelektualno dorastao svojoj funkciji

'U slučaju velikog potresa u Zagrebu najkritičnije bi bilo u središtu grada.'

Piše: PolitikaPlus

U slučaju velikog potresa u Zagrebu najkritičnije bi bilo u središtu grada. Prema procjenama bilo bi 3000 mrtvih i 15 tisuća ranjenih, to je najcrnji scenarij – rekao je šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić gostujući u emisiji Dnevni red 24sata TV-a. Dodao je i da su im se smijali kada su tražili lokacije za masovne grobnice, ali za to se treba pobrinuti jer postoji mogućnost epidemije.

Govoreći o aferi prisluškivanja koja je krenula iz SAD-a, a potresla cijeli svijet, Kalinić se obrušio na premjera Zorana Milanovića.

– Zoran Milanović je i moj premijer, ali nije intelektualno dorastao da bude na mjestu na kojem se nalazi. Nitko se ne može suprotstaviti SAD-u ni zaustaviti ga, a i Amerikanci su vrlo pametni, imaju staru i novu Europu pa, kada se pobune Njemačka i Francuska, imaju države tipa Hrvatske koje daju drukčije tonove. Tehnološki su najjači i mogu prisluškivati bilo koga. Tehnološki su najsavršenija zemlja, jedino im Izrael može parirati – rekao je Kalinić za 24 sata TV.

Objasnio je i da bi u slučaju katastrofe u NE Krško Zagreb zbrinuo dio ljudi, a napravljeni su i pravci kojima bi se vratili, no zabrinjavajuće je da u gradu nema dobrog skloništa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

potres, zagreb, pavle kalinić, zoran milanović