A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/oruzje.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija poziva branitelje da vrate oružje ili minsko-eksplozivna sredstva | Politika+
Hrvatska

AKCIJA: Policija poziva branitelje da vrate oružje ili minsko-eksplozivna sredstva

Oružje ili minsko-eksplozivna sredstva zaostala iz Domovinskog rata hrvatski branitelji mogu vratiti na način da na broj telefona 192 ili broj najbliže policijske uprave jave posjedovanje.

Piše: PolitikaPlus

Policijska uprava zagrebačka uz potporu Gradskog ureda za branitelje moli hrvatske branitelje koji još posjeduju oružje ili minsko-eksplozivna sredstva zaostala iz Domovinskog rata da ih vrate uz potpunu anonimnost i bez ikakvih sankcija.

Oružje ili minsko-eksplozivna sredstva zaostala iz Domovinskog rata hrvatski branitelji mogu vratiti na način da na broj telefona 192 ili broj najbliže policijske uprave jave posjedovanje. Nakon poziva policijski službenici će u civilnoj odjeći doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva, priopćila je danas pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih.

Akcija se provodi pod kampanjom "Manje oružja, manje tragedija" i cilj joj je potaknuti hrvatske branitelje da "izvrše svoju domoljubnu obvezu i vrate oružje na siguran način, kako bi budućnost svih nas bila mirnija i sigurnija", ističe pročelnica Helfrih u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

branitelji, policija, oružje, akcija