A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/Causeway-Bay-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najam prodajnog prostora u Hong Kongu najskuplji na svijetu | Politika+
Scena

POTRAŽNJA: Najam prodajnog prostora u Hong Kongu najskuplji na svijetu

Četvorni metar prodajnog prostora ondje je skuplji nego na njujorškoj Petoj aveniji i godišnje prosječno iznosi oko 24.983 eura.

Piše: PolitikaPlus

Shopping područje u hongkonškom Causeway Bayu i dalje je najskuplja trgovačka arterija u svijetu i rangirano je ispred mondene njujorške Pete avenije ili pariških Elizejskih polja, a iznajmljivači su tijekom ove godine ondje zabilježili najveću potražnju za najmom prostora, prema istraživanju tvrtke za posredovanje nekretninama Cushman and Wakefield.

Causeway Bay je gusto izgrađeno područje Hong Konga, a nalazi se na otoku Hong Kongu. Najam prodajnog prostora u Causeway Bayu ove je godine poskupio za 14,7 posto. Naime, četvorni metar prodajnog prostora ondje je skuplji nego na njujorškoj Petoj aveniji i godišnje prosječno iznosi oko 24.983 eura.

Poskupljenje najma prodajnih salona povezuje se sa sve većom potražnjom klijenata za luksuznih robnim markama na ovome prestižnom mjestu, a u samom gradu Hong Kongu zabilježeno je godišne poskupljenje najma prodajnih prostora za 21,8 posto, stoji u istraživanju Cushman and Wakefielda.

Za usporedbu, najam četvornog metra prodajnog prostora na Petoj aveniji godišnje prosječno stoji 20.702 eura.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Causeway Bay, peta avenija, prostor, najam, new york, hong kong