A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/eph-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

MFIN odobrilo EPH produljenje roka za predstečajnu nagodbu | Politika+
Hrvatska

DOGOVOR: MFIN odobrilo EPH produljenje roka za predstečajnu nagodbu

Iz Europapress holdinga su naveli i da se radi o složenom procesu koji zasigurno prelazi uobičajene okvire postupka predstečajne nagodbe nad jednim društvom.

Piše: PolitikaPlus

Savjetodavno vijeće Ministarstva financija odobrilo je Europapress holdingu produljenje roka za dovršetak postupka predstečajne nagodbe za još 60 dana, odnosno do kraja siječnja 2014. godine.

Odobrenje Savjetodavnog vijeća potpisuje pomoćnik ministra financija Branko Šegon, a danas je objavljeno na mrežnim stranicama Financijske agencije (Fina).

U njemu se navodi kako se odobrava produženje roka za provođenje postupka predstečajne nagodbe Europapress holdinga za dodatnih 60 dana, a taj novi, produljeni rok počinje teći od isteka roka od 120 dana od dana otvaranja postupka, odnosno od 28. studenog ove godine.

Podsjeća se da je zahtjev za produljenje roka Europapress holding obrazložio činjenicom da je planom financijskog i operativnog restrukturiranja dužnika te ostalih društava EPH Grupe nad kojima su u tijeku postupci predstečajne nagodbe predviđena provedva pripajanja svih društava grupe Europapress holdingu. Stoga planovi restrukturiranja svih povezanih društava moraju biti međusobno usklađeni kako bi bili provedivi na razini EPH Grupe.

Iz Europapress holdinga su naveli i da se radi o složenom procesu koji zasigurno prelazi uobičajene okvire postupka predstečajne nagodbe nad jednim društvom, stoji u odobrenju.

Europapress holding otvaranje predstečajne nagodbe zatražio je krajem svibnja ove godine, a postupak je otvoren 31. srpnja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ministarstvo financija, nagodba, eph, stečaj