A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/KUKURIKU/Cacic-Milanovic-Pusic-Mimica.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kukuriku koalicija: Sastavili pregled ostvarenih stvari iz Plana 21 | Politika+
Hrvatska

DVIJE GODINE : Kukuriku koalicija: Sastavili pregled ostvarenih stvari iz Plana 21

'U protekle dvije godine napravili smo velike korake'

FOTO: Kukuriku koalicija 2011.
Piše: PolitikaPlus

Vlada Republike Hrvatske prije točno dvije godine prisegnula je u Hrvatskom saboru. Tim povodom Kukuriku koalicija je sastavila pregled ostvarenih stvari iz Plana 21 nazvan "Na pola puta".

Napominju kako su iza njih dvije godine u kojima su se borili s brojnim izazovima koje su im ostavili u naslijeđe i da su zatekli državu koja se skupo i često nepotrebno zaduživala te goleme skrivene dugove i veliki nered, posebno u javnim poduzećima.

"U protekle dvije godine napravili smo velike korake – fiskalizacijom smo uveli red u plaćanje gotovinom, uvodi se red u plaćanje poreza. Pristiglo je 822.335 zahtjeva za legalizaciju bespravne gradnje, sređujemo biračke popise. Objavili smo registar branitelja. Konačno imamo na jednom mjestu registar posvojitelja, kao i jedinstveni registar socijalne skrbi. Zahvaljujući davanju mogućnosti za reprogramiranjem dugova i predstečajnim nagodbama, smanjena je nelikvidnost, spašavaju se radna mjesta, a zakonima i drugim mjerama činimo sve da potaknemo investicije", kažu iz Kukuriku koalicije koja je sve što su ostvarili u dvije godine mandata objavili na službenim stranicama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zoran milanović, vlada rh, plan 21, kukuriku kolicija, vesna pusić