Scena

TWITTER: Justin Bieber se službeno 'umirovio': Želim da moja glazba postane zrelija, uzimam odmor

'Iako se opraštam, bit ću tu, sretan vam i blagoslovljen Božić.'

Piše: PolitikaPlus

Megazvijezda Justin Bieber potvrdio je svojim obožavateljima da odlazi u 'mirovinu' i ostavio ih neugodno iznenađene jer su od 19-godišnjaka očekivali da traje još dugi niz godina.

No mladac koji žari i pali od 12. godine života ne želi da ga se više poistovjećuje s "teen glazbom" pa će sljedeću godinu, a možda i neke nakon, iskoristiti za iskorak u karijeri.

- Mediji konstantno lažu o meni, ali neće me slomiti, vi (obožavatelji) mi dajete snagu, nikada vas neću ostaviti. Voljeni moji, iako se službeno opraštam od vas, bit ću tu, sretan vam i blagoslovljen Božić - napisao je na Twitteru.

Potom je dodao i da želi postati zrelijim umjetnikom, da želi napraviti iskorak i da se to odrazi na njegovo glazbeno stvaralaštvo. Isto to potvrdio je i njegov menadžer Scooter Braun.

- Od 12. godine nije imao odmor, zato će ga uzeti sljedeće godine i posvetiti se glazbi, opustiti i uživati u miru - kazao je Braun.

Očito je teret slave postao pretežak i Bieber je na vrijeme shvatio da se mora malo povući da ne "izgori" kao i brojni prije njega. U svakom slučaju, iznimno pametna odluka i potpuno drugačija od svega što su kritičari govorili.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mirovina, božić, justin bieber, glazba