A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/psihomodo-pop-antena-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Psihomodo pop završio godinu na vrhu HR TOP 40 | Politika+
Scena

NA VRHU: Psihomodo pop završio godinu na vrhu HR TOP 40

Pjesma Donna peti tjedan za redom osvojila radijske postaje diljem Lijepe naše.

Piše: PolitikaPlus

U posljednjem tjednu 2013. godine sustav PlayKontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave kao službenog singla) pokazao je da je pjesma Donna peti tjedan za redom osvojila radijske postaje diljem Lijepe naše.

Tako su dečki iz Psihomodo popa ovu godinu završili na vrhu službene nacionalne liste HR TOP 40. I dalje su u prvih deset Massimo, Detour, Jelena Rozga, Jasmin Stavros, Davor Radolfi & Ritmo Loco, Kristijan Rahimovski, Buđenje, Tonči Huljić & Madre Badessa, ali i Neno Belan koji je ovaj put s pjesmom Anđela, anđele ušao u najslušanijh deset.

 

 

Posljednja ovogodišnja lista zanimljiva je i po tome što je zabilježeno čak 10 novih ulaza. Na listi 40 najslušanijih svoje mjesto pronašle su i ove nove pjesme: Antonija Šola & Žera – Svaki dan je put, Pamela Ramljak – Kad je dosta, dosta je, Ivan Zak – Škripi veza, Dalmatino – Zoven se jugo, Mario Huljev – Budi tu, Adastra – Samo s tobom, Trio gušt – Šah mat, Vanna – Kada prijatelja gubim, Massimo – Krug u žitu i Swingers – Dragi Santa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrtop40, dona, psihomodopop, pjesma