A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pametna-narukvica-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Napravljena 'pametna narukvica' za bogataše - skuplja je i od Ferrarija | Politika+
Scena

ZA IZABRANE: Napravljena 'pametna narukvica' za bogataše - skuplja je i od Ferrarija

'Njome će se moći ući i naručivati piće u ekskluzivnim klubovima diljem svijeta.'

Piše: PolitikaPlus

Sportski nastrojeni tipovi koji pomoću posebnih uređaja svakodnevno broje pretrčane kilometre i potrošene kalorije su jedna stvar, ali sada postoji i "pametna" narukvica koja ne samo da broji korake do nekog kluba za odabrane, rezerviranog isključivo za VIP goste, već naruči i vaše omiljeno piće kada dođete vrlo blizu vašeg ekskluzivnog oklupljališta, no, ona košta više od Ferrarija.

Christophe&Co, tvrtka iz Miamia koja proizvode luksuzni nakit i proizvode moderne tehnologije, u suradnji s talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina, koja osmišlja dizajn Ferrarija, radi na novoj "pametnoj" Armill narukvici od dragog kamenja koja će koštati oko 189.000 američkih dolara.

"Narukvica će biti poput pametne VIP kartice i s njome će se moći ući i naručivati piće u ekskluzivnim klubovima poput Monte Carlo Beach Cluba u Abu Dabiju, Home House klubu u Londonu i Kee Clubu u Hong Kongu. Narukvica će se moći sinkronizirati s pametnim telefonom putem Bluetootha ili NFC-a i koristit će kinetičku energiju kako bi baterije bile stalno napunjene.

Tvrtka za sada nije spremna objaviti fotografije prototipa narukvice, ali se nada da će se jako svidjeti vlasnicima Ferrarija koji cijene dobar dizajn i koji vole proizvode najnovije tehnologije. Senzori i tehnologija unutar narukvice biti će modularni. Narukvica je zamišljena kao dio luksuznog muškog nakita.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vip, automobil, pametna rukavica, ferrari