Hrvatska

IMENOVANJA : Razriješen Šegon, Mario Meštrović za šefa Imunološkog zavoda

Nova članica Povjerenstva za rješavanje odštetnih zahtjeva radnika oboljelih od profesionalne bolesti zbog izloženosti azbestu, kao predstavnica Ministarstva zdravlja, je Biserka Bastijančić-Kokić.

Piše: PolitikaPlus

Vlada je na zatvorenom djelu sjednice raspravljala i o kadrovskim pitanjima.  Razriješen je pomoćnik ministra financija Branko Šegon.

 

Novi pomoćnik ministra gospodarstva koji će upravljati radom Uprave za inspekcijske poslove u gospodarstvu je Ismar Avdagić, koji je radi odlaska na tu dužnost ujedno razriješen dužnosti ravnatelja Državnog zavoda za mjeriteljstvo.

 

Dosadašnji predsjednik Sanacijskog vijeća Opće bolnice Virovitica Damir Barić razriješen je, na osobni zahtjev. Razriješen je i član Goran Jelaska. Nova predsjednica Sanacijskog vijeća je Jasminka Katić Bubaš, a novi član je Miljenko Iskra.

 

Nova članica Povjerenstva za rješavanje odštetnih zahtjeva radnika oboljelih od profesionalne bolesti zbog izloženosti azbestu, kao predstavnica Ministarstva zdravlja, je Biserka Bastijančić-Kokić. Iste dužnosti razriješen je Nenad Lamer.

 

Imenovani su novi članovi Povjerenstva za rješavanje o žalbama prema Zakonu o poljoprivrednom zemljištu Đuka Marić, Antonio Zorić i Gordon Haluška.

 

Tatjana Dalić razriješena je dužnosti članice Stalnog povjerenstva za provedbu integracije stranaca u hrvatsko društvo. Novi članovi su Viktorija Rončević i Igor Vidačak, kao predstavnici Ministarstva rada i mirovinskoga sustava i Ureda za udruge.

 

Skupštini Zrakoplovno-tehničkog centra d.d. predlaže se opoziv člana Nadzornog odbora Mate Obradovića te izbor Ivana Beneta za novog člana.

 

I na kraju, Nadzornom odboru društva Imunološki zavod d.d. predlaže se imenovanje Maria Meštrovića predsjednikom Uprave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VLADA, imenovanja