A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lokomotiva-dinamo-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ovo je ugovor koji otkriva zašto bi Lokomotiva mogla biti izbačena iz lige | Politika+
Sport

DETALJI: Ovo je ugovor koji otkriva zašto bi Lokomotiva mogla biti izbačena iz lige

Taj ugovor su potpisali Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama i Božidar Šikić, direktor Lokomotive.

FOTO: YouTube
Piše: PolitikaPlus

NK Dinamo i NK Lokomotiva sklopili su 20. siječnja 2009., šest mjeseci prije nego će Loomotiva ući u 1. HNL, sporazum o poslovno - sportskoj suradnji, piše Zagrebancija.

Taj dokument, objasnila je osoba iz sportske inspekcije, ključan je bio dokaz pupčane povezanosti tih dvaju klubova.

 

Taj ugovor su potpisali Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama i Božidar Šikić, direktor Lokomotive.

No, u samom ugovoru napisano je kako je Šikić zaposlen u Dinamu i kako će da Dinamo "ustupiti Božidara Šikića na funkciju direktora NK Lokomotive, bez naknade i s rokom trajanja do 30. lipnja 2010. godine.

 

Dakle, Dinamo je plaćao direktora Lokomotive, kluba koji nikada u 1. HNL nije pobjedio Dinamo i tako kršio Zakon o sportu i bio u nevjerovatnom sukobu interesa!.

Nadalje u tom ugovoru piše kako je cilj Dinama svojom stručnom kadrovskom i financijskom pomoći osnaži NK Lokomotivu "kako bi ista u najkraćem vremenu stvorila igračke i infrastrukturne uvjete za igranje u 1. HNL".

"U tom cilju NK Dinamo se obvezuje ustupiti NK Lokomotivi određeni broj igrača, eventualno trenera, te eventualno i drugih sportskih radnika, kako bi NK Lokomotiva postala partner NK Dinamu u usavršavanju najtalentiranijih mladih igrača iz nogometne škole", stoji u spomenutom ugovoru koji imamo u posjedu!

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dinamo, lokomotiva, HNL