A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hakom-fotka-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Stigle ponude u posljednjem krugu javnog natječaja za dodjelu potpora | Politika+
IT

HAKOM: Stigle ponude u posljednjem krugu javnog natječaja za dodjelu potpora

Potpore su dio HAKOM-ovog Programa razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu.

Piše: PolitikaPlus

U četvrtom krugu javnog natječaja zadodjelu državnih potpora za brzi razvoj širokopojasnih mreža na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima pristigle su četiri ponude. Ponude su podnijeli Hrvatski Telekom d.d., VIPnet d.o.o., Pro-ping d.o.o. i Optika kabel d.o.o.. HAKOM će u daljnjoj analizi podnesenih ponuda utvrditi ispunjavanje uvjeta iz natječajne dokumentacije, a odluku o dodjeli potpora donijet će najkasnije do 5. ožujka ove godine.
 
Potpore su dio HAKOM-ovog Programa razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima, koji predviđa potpore za čitav lanac vrijednosti koje čine širokopojasni ekosustav: brzu mrežu, razvoj usluga i aplikacija te prateću telekomunikacijsku opremu.

Ovim posljednjim natječajem za dodjelu potpora spojit će se ciljani korisnici u Brodsko-posavskoj županiji, odnosno jedinoj preostaloj županiji iz programa potpora, s ukupno 14 ciljanih korisnika, koji trenutno nemaju pristup širokopojasnom internetu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

telekom, vipnet, hakom