A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/colonia-crna-gora-oscar-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Colonia: Crnogorski OSKAR za najpopularniju grupu regije | Politika+
Scena

PRIZNANJE: Colonia: Crnogorski OSKAR za najpopularniju grupu regije

Sinoć je u Budvi, u Hotelu Splendid, održana svečana dodjela, trećeg po redu, Crnogorskog Oskara.

FOTO: Promo
Piše: PolitikaPlus

Sinoć je u Budvi, u Hotelu Splendid, održana svečana dodjela, trećeg po redu, Crnogorskog Oskara, kojeg Crnogorska kulturna mreža dodjeljuje pojedincima i organizacijama za postignute rezultate u protekloj godini.

 

Već 17. godina grupa Colonia nalazi se u vrhu hrvatske glazbene scene i koliko god nevjerojatno zvučalo, grupa je iz godine u godinu sve bolja i bolja, sa sve više glazbenih hitova koji privlače različite generacije. Razne nagrade i priznanja od strane struke i publike potvrda su vrijednosti njihovog rada, ali i dokaz njihove ustrajnosti da uvijek ponude više svojim najvjernijim obožavateljima, ali i svima onima koji sve ove godine cijene njihovu stvaralačku vrijednost i predanost na sceni i izvan nje.

 

Ne čudi stoga što je u izuzetno jakoj konkurenciji grupa kao što su Bajaga i Instruktori, Miligram, Crvena Jabuka, Bad Copy, Lexington bend, Van Gogh i mnogih drugih, Colonia osvojila prvu nagradu, odnosno “Crnogorskog oskara” za najpopularniju grupu u regiji. Veliko je ovo priznanje za Coloniju, za trio Indiru Vladić, Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića, koji su toliko puta dokazali svoju kvalitetu u radu i pokazali da su, osim u Hrvatskoj, cijenjeni i u regiji, ali i u svim susjednim zemljama gdje je Colonia uvijek rado viđen gost.

 

“Jako smo počašćeni. Lijepo je kada dobijete priznanje u svojoj domovini, no kada ovakvo priznanje dobijete i izvan svoje zemlje to je nevjerojatna čast. To nas čini velikima i ponosnima. Ljubav članova Colonije nije tajna, ona traje već godinama i trajat će još jako, jako dugo. Ljubav je u zraku!” – u trenutku preuzimanja nagrade uzbuđeno je rekla pjevačica grupe, Indira Vladić, odjevena u predivnu bijelu čipkastu haljinu hrvatske dizajnerice Kristine Burje.

 

“Crnogorski oskar” svakako je lijepa nagrada, ali i svojevrsna obveza Coloniji da održi svoj zvjezdani status na regionalnoj glazbenoj sceni. Sigurni smo da će Colonia i u 2014. godini zadržati dobre navike i puniti arene, klubove, mjesta u kojima nastupa, ali i da će album “Tvrđava” donijeti još niz lijepih priznanja kao potvrdu neprocjenjive vrijednosti i još puno pozitivnih i dobrih stvari na koje nas je Colonia navikla od prvih dana svog postojanja.

 

“Uvijek je lijepo biti najbolji i sigurno je da laska kada se Vaš trud i svakodnevni rad prepoznaju od strane struke, ali i publike koja je ipak najvažnija u cijeloj ovoj priči. Hvala svima koji su glasali za nas, jer ovo je dokaz da smo i na regionalnom tržištu dobili publiku kojoj je Colonia najdraža grupa, a mi ćemo se truditi da budemo još bolji i da svakim novim nastupom opravdamo povjerenje onih koji su nam bezrezervna podrška.”, izjavio je Boris Đurđević, autor i producent Colonijinih pjesama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

colonia, oscar, crna gora