A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/luka-burilovic-101.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Burilović prodaje Mercedese Nadana Vidoševića – vozit će se u vozilu srednje klase | Politika+
Tvrtke

ODLUKA: Luka Burilović prodaje Mercedese Nadana Vidoševića – vozit će se u vozilu srednje klase

'Prodaja skupocjenih vozila nužna jer nisu primjerena gospodarskoj situaciji.'

Piše: Ivan Klarić

Promjenom vodstva, u Hrvatskoj gospodarskoj komori zapuhali su neki novi vjetrovi. Naime, novi predsjednik HGK, Luka Burilović, na svojoj prvoj sjednici Upravnog Odbora te institucije, zatražio je prodaju skupocjenih vozila Mercedes CLS 350 i B 200 koja je za potrebe svojih putovanja nabavio i koristio bivši predsjednik HGK Nadan Vidošević.

 

Prema Odluci donesenoj na Upravnom Odboru HGK ovog ponedjeljka, skupocjena vozila će se vratiti Ugovornom partneru Mercedes - Benzu kako bi ih ta tvrtka prodala, a Luka Burilović će se voziti u jednom od vozila srednje klase iz postojećeg voznog parka HGK.

 

Mercedes CLS 350 sa kožnim sjedalima kupljen je 2011. godine, a B 200, 2012. godine. Osnovni model CLS 350 košta 70.000 eura dok se visokoopremljene inačice prodaju i za više od 700.000 kuna. HGK je imala tri Mercedesa.

Sam Burilović o prodaji luksuznih vozila nije htio puno razgovarati.

 

- Na sjednici smo razgovarali o puno značajnijim odlukama za hrvatsko gospodarstvo o čemu ćemo izvijestiti i medije na vrijeme, kazao je Burilović i onda ipak dodao.

 

- Prodaja skupocjenih vozila je nužna jer nisu primjerena gospodarskoj situaciji. Točno je da smo ih prodali no kao što rekoh ima važnijih tema, poručio je predsjednik HGK.

 

Mercedes CLS 350 sa kožnim sjedalima kupljen je 2011. godine, a B 200, 2012. godine. Osnovni model CLS 350 košta 70.000 eura dok se visokoopremljene inačice prodaju i za više od 700.000 kuna. Hrvatska gospodarska komora je imala tri Mercedesa.

 

U voznom parku HGK ostati će samo jedno vozilo Mercedes R klase koje će služiti isključivo za prijem stranih delegacija te se u njemu neće voziti niti jedan dužnosnik HGK.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nadan vidošević, mercedes, hgk, Luka Burilović