A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hzzo-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HZZO poziva hrvatske građane da ne nasjedaju prevarantima | Politika+
Hrvatska

PRIJEVARE : HZZO poziva hrvatske građane da ne nasjedaju prevarantima

Od strane različitih trgovaca i akvizitera koji se lažno predstavljaju kao djelatnici koji nude masaže ili neke druge aparate.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje želi upozoriti građane da ne nasjedaju na pokušaje prijevare od strane različitih trgovaca i akvizitera koji se lažno predstavljaju kao djelatnici HZZO-a nudeći pri tome usluge masaže, pretrage, skupe aparate i preparate na kućnim adresama građana.

 

Kako je objavljeno u današnjem broju Glasa Slavonije, prošloga tjedna je u mjestu u okolici Našica opljačkana starica kojoj su se dvije osobe predstavile kao djelatnice HZZO-a nudeći masažu, a pri tome joj ukrale mirovinu. HZZO je u proteklih nekoliko godina više puta zaprimio dojave građana o prevarantima koji zloupotrebljavaju ime HZZO-a, nudeći pri tome različite usluge i aparate, čak tražeći novčani polog i pin bankovnih kartica.

 

Napominjemo da HZZO obavlja poslove koji se tiču ostvarivanja prava na obvezno zdravstveno osiguranje i to isključivo na lokacijama ispostava i područnih ureda, a ne na kućnim adresama. Djelatnici HZZO-a ne bave se prodajom niti preporukom bilo kakvih proizvoda. Građane koji se nađu u spomenutoj situaciji pozivamo da pokušaj prijevare prijave policiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bankovene kartice, prijevare, lopovi