A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/poplava-morh-osrh-gombr-113.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

UNWTO poziva turiste da usprkos poplavama nastave posjećivati Hrvatsku, Srbiju i BiH | Politika+
Turizam

POZIV: UNWTO poziva turiste da usprkos poplavama nastave posjećivati Hrvatsku, Srbiju i BiH

Glavni tajnik UNWTO-a Taleb Rifai istaknuo je i da su u toj organizaciji duboko ožalošćeni vijestima o razornim poplavama u Hrvatskoj, Srbiji i BiH.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Svjetska turistička organizacija-UNWTO pozvala je danas na podršku Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini kao i turiste iz cijelog svijeta da nastave posjećivati te zemlje jer i to može pomoći obnovi njihovih poplavljenih područja.

Glavni tajnik UNWTO-a Taleb Rifai istaknuo je i da su u toj organizaciji duboko ožalošćeni vijestima o razornim poplavama u Hrvatskoj, Srbiji i BiH zbog čega iskazuju iskreno suosjećanje pogođenim ljudima, zajednicama i vladama te tri zemlje.

S obzirom da mnogi u tim zemljama ovise o turizmu Rifai je pozvao turiste da nastave posjećivati njihove destinacije, a uvjeren je i da će se poplavljena područja oporaviti od te tragične pojave dodajući kako je UNWTO spreman pomoći i nacionalne vlasti te turističke programe za pogođena područja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SRBIJA, BIH, HRVATSKA, TURIZAM, UNWTO, Svjetska turistička organizacija