A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragutin-lesar-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Za Tireli i Kapraljevića ostavka Dragutina Lesara je - očekivana | Politika+
Hrvatska

ODJECI: Za Tireli i Kapraljevića ostavka Dragutina Lesara je - očekivana

'Lesar i ja se dugo i dobro poznajemo i očekivao sam da će u slučaju lošeg rezutata napraviti ovako nešto.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Kandidati za Europski parlament s liste Hrvatskih laburista Nansi Tireli i Antun Kapraljević očekivali su da će predsjednik njihove stranke Dragutin Lesar, u slučaju loših izbornih rezultata, podnijeti ostavku.

"Lesar i ja se dugo i dobro poznajemo i očekivao sam da će u slučaju lošeg rezutata napraviti ovako nešto", kazao je Kapraljević komentirajući večerašnju Lesarovu ostavku.

No, Kapraljević smatra da Lesar uopće nije kriv za loš izborni rezultat. "Krive su okolnosti jer su građani svojim neizlaskom doveli do toga da manjina odabire one koji su ih pljačkali ili reketarili", kazao je taj Laburist novinarima.

Nansi Tireli je, kaže, slutila takav Lesarov potez u slučaju izbornog poraza. Ona je razočarana, ne time što su izgubili mjesto u Europskom parlametu, nego odazivom birača. "Birači koji su podupirali Laburiste nisu izišli na izbore", uvjerena je Tireli.

Laburisti su u prošlom mandatu imali u Europskom parlamentu jednog zastupnika - Nikolu Vuljanića.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragutin lesar, eu izbori