Hrvatska

O LINIĆU: Zoran Milanović: To je sve neistina! Nažalost održao je obećanje da će nas blatiti, stvarno mi je žao!

'Što se tiče kredita u HBOR-u - ja odgovaram za Vladu, ne utječem na privatne živote.'

Piše: PolitikaPlus/Hina
'Što se tiče nekakvog kredita u HBOR-u, ja odgovaram za Vladu, za članove Vlade i širi krug Vlade, o tome ne znam ništa i ne mogu znati ništa. To mi je potpuna novost.'

Premijer Zoran Milanović odbacio je danas niz teških oputžbi koje je na njegov račun ministar financija Slavko Linić iznio na konferenciji za novinare, koju premijer, kako je rekao, nije stigao gledati, ali su mu drugi prenijeli.

"Nisam to stigao gledati, bio sam na putu i ovdje u Čakovcu. Ono što su mi prenijeli, to je sve neistina. Nažalost, bivši ministar drži se obećanja koje je dao, a to je da će nas blatiti", rekao je Milanović koji je izrazio žaljenje zbog toga.

"Rekao sam da je za mene taj slučaj završen, ako je uopće slučaj", dodao je.

"Što se tiče nekakvog kredita u HBOR-u, ja odgovaram za Vladu, za članove Vlade i širi krug Vlade, o tome ne znam ništa i ne mogu znati ništa. To mi je potpuna novost", rekao je premijer.

Kazao je kako ne može za takve stvari odgovarati. "Ljudi vode privatne živote, imaju privatne aranžmane i ja ni na koji način na te stvari ne utječem", rekao je Milanović koji je zajedno s predsjednikom Ivom Josipovićem bio u Čakovcu povodom Dana Grada i svečane sjednice Gradskog vijeća.

Linić: Pravi razlog moje smjene je Ina! Milanović spletkama štiti interese obitelji i prijatelja! >>

Predsjednik Josipović je izjavio kako nije čuo optužbe jer je bio na programu u Čakovcu, ali je žalostan zbog svega što se događa. Dodao je kako nije dobro za Hrvatsku da se unutar političkih stranaka i unutar Vlade vode ovakvi sukobi.

"Mislim da danas imamo jako velikih problema, i da iscrpljivanje u različitim svađama nije dobro za Hrvatsku", rekao je Josipović.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HBOR, SDP, VLADA, SLAVKO LINIĆ, ZORAN MILANOVIĆ