Sport

KOLJENO BOLI: Problemi za Kamerun: Samuel Eto'o zbog ozljede propustio trening

Finke je kazao da je za Kamerun, koji je zadnji put na SP upisao pobjedu 2002. i to protiv Saudijske Arabije, imperativ pobijediti Hrvatsku.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Kamerunski reprezentativac Samuel Eto'o propustio je u nedjelju trening drugi dan zaredom zbog ozljede koljena, dok se Kamerun priprema za drugu utakmicu u skupini A na svjetskom prvenstvu u Brazilu protiv Hrvatske koja se igra u srijedu.

"To je situacija koju moramo pratiti jer se radi o ozljedi koju je zaradio na kraju sezone u Chelseu", izjavio je kamerunski izbornik Nijemac Volker Finke.

Finke je kazao da je za Kamerun, koji je zadnji put na SP upisao pobjedu 2002. i to protiv Saudijske Arabije, imperativ pobijediti Hrvatsku od koje je u prvoj utakmici prvenstva domaćin Brazil bio bolji sa 3-1.

"U istoj su situaciji kao i mi, izgubili su prvu utakmicu. Ako imate nula bodova nakon prve utakmice, ne pričate puno, trebate samo pobijediti pod bilo koju cijenu", kazao je Finke.

"Hrvatska je momčad s dobrim igračima. Ona ima igrače koji igraju u klubovima u Španjolskoj u Real Madridu, u Njemačkoj u Bayernu. Jasno je da je to dobra momčad", dodao je kamerunski izbornik.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kamerun, hrvatska, Samuel Eto'o, sp