Zagreb

SLUŽBENI POZIV: Gradonačelnik primio predstavnike Vinkovačkih jeseni

Bila je to prigoda za službeni poziv na otvorenje najveće folklorne pozornice Hrvatske – Vinkovačke jeseni – koje se već tradicionalno održavaju u rujnu.

Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik Milan Bandić i njegova zamjenica Vesna Kusin sa suradnicima primili su danas vodstvo manifestacije Vinkovačke jeseni, gradonačelnika Vinkovaca i predsjednika Organizacijskog odbora Mladena Karlića te tajnika Organizacijskog odbora Stjepana Đurkovića.

 

Bila je to prigoda za službeni poziv na otvorenje najveće folklorne pozornice Hrvatske – Vinkovačke jeseni – koje se već tradicionalno održavaju u rujnu, odnosno, ove godine, od 19. do 21. rujna.


Zahvalivši se gradonačelniku Bandiću na dugogodišnjoj suradnji, podršci i pomoći, vinkovački je gradonačelnik istaknuo važnost ove priredbe koja čuva i njeguje izvornost, kako vinkovačkog, tako i svih ostalih krajeva Hrvatske. Prema procjenama, manifestacija će okupiti stotinjak tisuća posjetitelja koji će moći uživati u pjesmi i plesu 8000 sudionika.Osim gradonačelnika Bandića i zamjenice Kusin, prijemu su prisustvovali i potpredsjednica Gradske Skupštine Jelena Pavičić Vukičević te pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco i pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gradonačelnik, grad zagreb, vinkovačke jeseni