Scena

ZABAVA: Besplatan koncert Begina na otvorenju Makarska summer festa

Sutrašnji nastup u Makarskoj specifičan je po tome što će ovi mladi glazbenici tim koncertom otvoriti svoju ljetnu morsku turneju.

Piše: PolitikaPlus

Popularni BEGINI i pjevač MATE BULIĆ, otvorit će klub ''IL GIARDINO'' u MAKARSKOJ koji je domaćin ovogodišnjeg MAKARSKA SUMMER FESTA.

 

Begini, čiji je album ''Za sve moje bivše'' tjednima nakon izlaska bio najprodavaniji u Hrvatskoj svirat će sutra, 12. srpnja, po prvi puta u Makarskoj, na otvorenju kluba ''IL GIARDINO'' koji će ovoga ljeta ugostiti mnoga poznata lica hrvatske estrade. Ovi mladi miljenici ženskog dijela publike svojim odličnim nastupima nametnuli su novu dimenziju tamburaške glazbe u Hrvatskoj koja se u posljednje vrijeme proširila među mnogim sastavima.

 

Miljunski pregledi njihovih pjesama na Youtubeu dovoljan su pokazatelj da su u suradnji s poznatim pjevačem Ivanom Zakom pronašli pravi 'recept' za tamburašku glazbu budućnosti.  Singlovima kao što su ''Za sve moje bivše'', ''Obriši suze'', ''Napala me s leđa'', ''Dolazi trideseta'', ''Kad si birala'', ali i posljednjim od njih ''Prezime'' zarazili su tisuće vjernih obožavatelja diljem Lijepe Naše, ali i susjedne Bosne i Hercegovine, odnosno Slovenije.

 

Sutrašnji nastup u Makarskoj specifičan je po tome što će ovi mladi glazbenici tim koncertom otvoriti svoju ljetnu morsku turneju.

 

U planu je novi singl s kojim će ''Begini'' u rujnu nastupiti na ''Aurea festu'' u Požegi. Ako je suditi po dosadašnjim pjesmama, uskoro se može očekivati novi veliki tamburaški hit iz glazbene radionice Begina i Ivana Zaka, njihovog producenta i tekstopisca.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, makarska, begini