A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-suker-211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Savezu 70 posto, a igračima 30 posto Uefine nagrade za plasman na Euro 2016. | Politika+
Sport

DOGOVOR OKO NAGRADE: Savezu 70 posto, a igračima 30 posto Uefine nagrade za plasman na Euro 2016.

Darijo Srna: Smatram da se za reprezentaciju igra sa srcem i nije nam bio problem dogovoriti se oko rješenja koje zadovoljava obje strane.

Piše: Š/H

Uoči početka kvalifikacijskog ciklusa rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatski reprezentativci postigli su dogovor oko podjele Uefine nagrade za plasman na Euro 2016, pa će tako Savezu pripasti 70 posto, a igračima 30 posto, objavljeno je danas na internetskom portalu HNS-a.

 

"Smatram da se za reprezentaciju igra sa srcem i nije nam bio problem dogovoriti se oko rješenja koje zadovoljava obje strane. To nam je najmanje važno, ključno je ono što ćemo pokazati na terenu. Mmoramo i želimo odvesti Hrvatsku na Euro", izjavio je kapetan Darijo Srna. Prije nego započnu kvalifikacije, predsjednik HNS-a Davor Šuker i kapetan reprezentacije Darijo Srna su u ime Saveza i reprezentacije s dnevnog reda skinuli temu podjele Uefine nagrade.

 

"Hrvatskom nogometnom savezu prioritet je plasman na Euro 2016, a uvjeren sam da imamo generaciju igrača i izbornika koji će uspješno proći kroz ove kvalifikacije. Drago mi je što smo postigli ovaj dogovor prije početka kvalifikacija i time smo postavili standard kako ćemo to raditi i u budućnosti. Kapetanu Srni i ekipi želim puno sreće u novom ciklusu, da ponovno odvedu Hrvatsku na najveću pozornicu, gdje kvalitetom i pripadamo", rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

uefina nagrada, igrači, uefa, hns