A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dubravka-suica-eu-parlament-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Berekinčićev dnevnik: Igre prijestolja na hrvatski način | Politika+
Komentari

HDZ-OV RAŠOMON: Berekinčićev dnevnik: Igre prijestolja na hrvatski način

Najveća igračica u stranci i sadašnja zastupnica u Europskom parlamentu skroz otkazala poslušnost.

Piše: Berekinčić

Oša san u Dubrovnik. Doli traju igre prijestolja, ali ne one holivudske. Ovo su ti naše domaće. Al krušnu ti mrvu jebem, nema tog holivudskog scenarista i režisera koji je dorasta ovim našim igrama.


Kaže on da nema veze šta traju vakve igre prijestolja u vrime predsjedničke kampanje. Veli nije to problem, nega je problem šta o tome pišu oni jugokomunjarski mediji i novinari udbaši. Veli, to je tribalo ostati iza zatvoreni vrata. Al nedaju udbaši i jugokomunjare. Jest vala.

Bila je velka frka u gradskom odboru jedne naše stranke. Tolko velka da je glavni tajnik osobno iša to sredti. A šta jest, jest, frka nije bila malena. Najveća igračica u stranci i sadašnja zastupnica u Europskom parlamentu skroz otkazala poslušnost. Tilo maknit njezine ljude iz Gradskog vijeća. I to su tili šefovi njezine stranke, oni Vaso i Tomo. A ona ti je do juče igrala za nji. Kad je tribalo koga izvriđati ona bi stala prid mikrofon i radila mu o glavi. A sad došlo do njezine glave. Al nije se ovi put dala naša Dube. Nije ona mačji kašalj. Ima nje, ima.

A krušnu ti mrvu jebem da ti vidiš šta je svašta rečeno na tom stranačkom sastanku. Sunce ti žareno, dobro da mi još i državu imamo kraj vakvi političara. Ako oni znaju šta je i "d" od demokracije ja ću se iselti na Sjeverni pol u majci kratki rukava.

Kad je glavni tajnik te naše navodno demokratske stranke vidjo da bi moga slomti zube na, do juče najpouzdanijoj svojoj suradnici, onda je prominija ploču. Kaže on, nećemo mi nju izbacti iz stranke na prvu, jer da mi to tako radimo onda bi zamjenika predcjednika naše stranke do sad izbacli pet puta. Još je stranačkom županijskom šefu rekao da znaju oni da je on bija uz Jacu, a ne uz nji. E sad ko su oni, nemoj mene pitati krušne ti mrve. Ja ti se u to ne razumim. Ja sam mislio da su svi izabrani.

Al vidim ja da tu vlada pravilo da postoje njiovi i oni koji su protiv nji.

I šta ću ti dalje pričati šta je bilo. Šta god vam ja reka nećete mi virovati šta je bilo. Sve ti se svelo na to da oni koji su nekad rekli dobar dan nekom drugom ko je nekad bio u toj stranci, danas više nisu dobri i da bi bilo dobro da sami iđu van. Ne znam jedino odnosi li se to i na one šta su nekad bili s Mesićem.

Ma neću više pričati o tome. Ako još rič kažem onda će reći da sam ja kriv šta njihovu predcjedničku kandidatkinju ljudi sve manje doživljavaju ozbiljno. Pita sam ti ja i o tome jednog pajdu večeras. Kaže on da nema veze šta traju vakve igre prijestolja u vrime predsjedničke kampanje. Veli nije to problem, nega je problem šta o tome pišu oni jugokomunjarski mediji i novinari udbaši. Veli, to je tribalo ostati iza zatvoreni vrata. Al nedaju udbaši i jugokomunjare. Jest vala. Demokratski mi čovik to objasnio.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BEREKINČIĆEV DNEVNIK, BEREKINČIĆ, TOMISLAV KARAMARKO, DUBRAVKA ŠUICA