Zagreb

STAVOVI: Željko Jovanović: Predvidio sam da će USKOK doći do Bandića

Nadamo se da će se sve sumnje koje su istaknute istražiti apsolutno do kraja, poručio je gradski zastupnik HNS-a Tomislav Stojak.

Piše: PolitikaPlus/Hina

SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović večeras je na svojoj facebook stranici objavio dio svog intervjua iz 2010. u kojem je prognozirao da će se USKOK pozabaviti i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i bivšim premijerom Ivom Sanaderom.

"Milan Bandić je na kraju svoje političke karijere, a obzirom na način rada ne bih se iznenadio da i na njegova vrata zakuca USKOK", citirao je Jovanović svoj odgovor na pitanje iz četiri godine starog intevjua.

Također je objavio dio gdje kaže kako je Sanaderu "mjesto u Remetincu, a ne u Saboru".

Potom je Jovanović na facebooku napisao: "Nije bilo brzo, ali točan odgovor na oba pitanja! Oba su pala!"

Zastupnik HNS-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Stojak večeras je u vezi s uhićenjem gradonačelnika Milana Bandića, predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića, vlasnika CIOS-a Petra Pripuza i drugih za Hinu izjavio da se u HNS-u neće upuštati ni u kakve komentare postupaka koji su u tijeku.

"Nadamo se da će se sve sumnje koje su istaknute istražiti apsolutno do kraja", poručio je gradski zastupnik HNS-a Tomislav Stojak.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, tomislav stojak, Željko Jovanović, uhićenje