A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-kosovo.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Napadač izbo novinara jer je bio nezadovoljan izvješćem | Politika+
Regija

KOSOVO: Napadač izbo novinara jer je bio nezadovoljan izvješćem

Urednik televizije Gazmend Syla rekao je da je novinar sjedio za svojim stolom kada je napadač provalio u prostorije i nekoliko ga puta ubo u vrat.

Piše: PolitikaPlus/AFP

Novinara privatne televizije na Kosovu izbo je u ponedjeljak na radnom mjestu gledatelj, nezadovoljan načinom na koji ga je novinar prikazao u reportaži.

 

Milot Hasimja napadnut je u zgradi TV Klan u Prištini, izjavio je glasnogovornik policije Baki Kelani. "Napadač je odmah uhićen," dodao je. Urednik televizije Gazmend Syla rekao je da je novinar sjedio za svojim stolom kada je napadač provalio u prostorije i nekoliko ga puta ubo u vrat.

 

Napadač, čiji identitet nije otkriven, bio je nezadovoljan izvješćem o njemu, prenijeli su lokalni mediji. Hasmija je hospitaliziran i život mu nije u opasnosti, doznaje se iz bolničkih izvora. Kosovski premijer Hashim Thaci i novinarsko društvo osudili su napad.

 

Kosovski novinari česte su mete prijetnji i napada. Početkom rujna, novinaru specijaliziranom za pitanja vezana za islam u politici prijetilo se glavosijekom zbog kritičkih tekstova o muslimanskim fundamentalistima u zemlji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kosovo, novinar, napad