A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dujomir-marasovic-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dujomir Marasović u Saboru poručio: Nova vlast prvo treba pomesti sve s HRT-a | Politika+
Hrvatska

TAKO BI ON RADIO: Dujomir Marasović u Saboru poručio: Nova vlast prvo treba pomesti sve s HRT-a

'Politika uređuje program HRT-a, HRT se pretvorila u agitprop Politbiroa Centralnog komiteta.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Saborski zastupnik HDZ-a Dujomir Marasović izjavio je u četvrtak u Hrvatskom saboru kako bi nova vlast za godinu dana prvo trebala "pomesti sve s HRT-a".

Politika uređuje program HRT-a, HRT se, na žalost, pretvorila u agitprop Politbiroa Centralnog komiteta i to na najgori način kao da je ovo '46., ocijenio je Marasović u saborskoj raspravi o kandidatima za četiri člana Programskog vijeća HRT-a.

Hrvatska radiotelevizija izluđuje hrvatski narod i sve stanovnike Hrvatske, ali neće joj to uspjeti, rekao je Marasović.

"I prvo što moramo napraviti, kada se promijeni vlast za godinu dana, (jest) da pometemo sve s HRT-a", izjavio je Marasović.

"Ma koga ćete vi pomesti? Koga ćete vi pomesti ako zastupate demokratske vrijednosti", oštro mu je uzvratio predsjednik Sabora Josip Leko.

U dvostranačju, koje se provodi od utemeljenja Hrvatske države, metete jedni i metete drugi, uzvraća Boro Grubišić (HDSSB) i kaže da je to "sramota i tuga hrvatske države”, jer u tom čišćenju se pometu i oni koji valjaju.

Marasović naknadno tumači da je pomesti "lijepa riječ", odnosno da na Televiziji treba pomesti stvari koje ne valjaju, te napraviti profesionalnu televiziju.

Nenad Stazić (SDP) uzvraća da Marasović nije bilo tko, nego je saborski zastupnik i njegove "prijetnje treba shvatiti najozbiljnije", tim više što su izrečene u Saboru. HDZ u zadnje vrijeme voli prijetiti, prvo kemijskom kastracijom, a sada i uklanjanjen svih nepoćudnih elemenata, ustvrdio je Stazić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sabor, Dujomir Marasović, hdz, hrt