A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cokolada-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Uskoro: Četvrti festival kave i čokolade Zagreb Coffee&Chocofest | Politika+
Zagreb

NE PROPUSTITE: Uskoro: Četvrti festival kave i čokolade Zagreb Coffee&Chocofest

Na festivalu će se predstaviti i umjetnici koji koriste kavu i čokoladu u svojim kreacijama.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Četvrti festival kave i čokolade Zagreb Coffee&Chocofest održat će se od 12. do 15. veljače u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) na Trgu žrtava fašizma te kao i zadnjih godina okupiti domaće i strane proizvođače kave i čokolade te raznih pripravaka od te dvije namirnice.

Očekujući dobar odaziv publike, pa i više od lanjskih 100 tisuća posjetitelja, organizatori festivala, zagrebačka tvrtka Tvornica događaja, za sva četiri dana najavljuje brojne degustacije te nagradne igre i radionice za 'čokoholičare' i 'kavoljupce'.

Na festivalu će se predstaviti i umjetnici koji koriste kavu i čokoladu u svojim kreacijama tzv. čokoladnog artizma, među kojima će biti i jedan od najboljih slovenskih slastičara i umjetnik Gorazd Potočnik s izložbom od 27 slika koje su slikane čokoladom.

Posjetitelji će moći vidjeti i kako nastaje čokolada i primjerice praline, i to od mljevenja zrna kakaovca, do finalnog proizvoda punjenja pralina, a prvi put u Hrvatskoj festival će predstaviti i čokoladno vino.

Poseban program priređuju i u povodu Valentinova, 14. veljače, kada će se posjetitelji moći ispred HDLU-a fotografirati s velikim srcem promjera tri metra, a sve završava u nedjelju, 15. veljače, Dječjim danom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kava, čokolada, zagreb, festival kave i čokolade