Hrvatska

KOMENTAR: Evo kako je premijer Zoran Milanović komentirao slučaj Linić

Milanović Ostojiću vjeruje.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Vlade Zoran Milanović vjeruje onome što je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u četvrtak rekao o Slavku Liniću, jer kako je istaknuo premijer, to nije bila istraga, to je prikupljanje podataka.

Ministar Ranko Ostojić je lažnima nazvao tvrdnje Slavka Linića da je protiv njega, članova njegove obitelji i prijatelja vođena istraga, ističući da je policija tek provjeravala sumnje koje su u konačnici odbačene kao neistinite.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović je nakon obilaska tvrtke "Omco" u Humu na Sutli odgovarao na novinarska pitanja o navodima Slavka Linića da mu politički podmeću i da se za to koriste policijom.

"Čuli ste što je rekao Ranko Ostojić. Ja tome vjerujem potpuno. Ja se takvim stvarima ne bavim, s tim nemam veze. Ovo je država u kojoj se znaju pravila, koja ja ne mogu promijeniti", rekao je Milanović i dodao da policija automatski mora napraviti provjeru i ako netko sam sebe anonimno prijavi.

"To nije istraga, to je prikupljanje podataka. I tu su vjerojatno podvukli crtu prije godinu dana i stali. Ali to je netko prijavio, a mi ne znamo tko", dodao je Milanović.

Premijer Milanović obišao je u Humu na Sutli tvrtku "Omco" koja proizvodi kalupe za staklenu ambalažu. Tom je prilikom ponovio da i Krapinsko-zagorska županija, kao sjever Hrvatske, izlaze iz krize, što se vidi po gospodarskim rezultatima. Istaknuo je da se u Zagorju dobro radi, i to ponajprije zahvaljujući sposobnosti ljudi u tom kraju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ranko ostojić, zoran milanović, slavko linić