Scena

ODLUKA: Ipak samo jedan koncert Zdravka Čolića u Spaladium Areni

Prema sadašnjem tempu prodaje koncert će biti rasprodan danima unaprijed.

Piše: PolitikaPlus

Nakon brojnih upita, organizatori koncerta Zdravka Čolića u Spaladium Areni potvrdili su kako drugog koncerta, unatoč velikom interesu, nažalost neće biti.

Zdravko Čolić i njegova 'Vatra i barut' oduševit će ovog listopada u Spaladium Areni brojne Splićanke i Splićane, no samo jednom! U posljednje vrijeme šuškalo se kako bi se koncertu planiranom za 16. listopada zbog velikog interesa mogao dodati još jedan, no, nakon brojnih upita, iz organizacije potvrđuju kako dodatnog koncerta u Splitu nažalost ipak neće biti.

“Prema sadašnjem tempu prodaje koncert će biti rasprodan danima unaprijed stoga pozivamo sve fanove da na vrijeme kupe ulaznice i osiguraju svoje mjesto u dvorani.

Također koristimo priliku upozoriti da se kod ovakvih rasprodanih koncerata pojavljuje veliki broj krivotvorenih ulaznica te da se ulaznice kupuju ISKLJUČIVO na ovlaštenim prodajnim mjestima“ - poručuju organizatori.

Ulaznice za koncertni spektakl turneje 'Vatra i barut' ove jeseni u Splitu pronađite na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr, gdje možete pronaći i popis prodajnih mjesta.

U Spaladiumu nas očekuje standardno vrhunski koncert u prepunoj Areni!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, split, zdravko čolić