Hrvatska

JASNO I GLASNO: Drago Prgomet: U novom sazivu Sabora MOST će imati dvoznamenkasti broj mandata

Glas za Most je glas za promjene, mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama HDZ-u i SDP-u, rekao je Prgomet.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Kandidati MOST-a nezavisnih lista u 1. izbornoj jedinici u subotu su, na predizbornom druženju s građanima u Zagrebu, poručili biračima da su oni prava pokretačka snaga promjena koje Hrvatska treba i narod očekuje, a prvi na listi Drago Prgomet je rekao kako će MOST u Saboru dobiti dvoznamenkasti broj mandata.

Glas za Most je glas za promjene, mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama HDZ-u i SDP-u, rekao je Prgomet.
 
"Očekujemo odličan izborni rezultat, na koncu u ove smo izbore i ušli kako bismo pobjedili. Naše namjere su jasne, gospodarski program pohvalili su mnogi neovisni ekonomski stručnjaci, proglašavajući ga jednim od najboljih u ovoj izbornoj kampanji, građani će nas podržati svojim glasovima i pokazat ćemo koliko možemo napraviti za narod koji očekuje promjene," kazao je Drago Prgomet na Cvjetnom trgu u Zagrebu, priopćeno je iz te stranke.

 Druženje s građanima upriličeno je na zaprešićkoj Šetnici i tržnici, na trešnjevačkoj tržnici te na Cvjetnom trgu u Zagrebu.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, drago prgomet, most