Hrvatska

STAV: Branko Grčić poručio: Naš je rad dobar temelj za iduću Vladu

Izgleda da se moralo dogoditi da odemo iz Vlade da bi se konačno počele objavljivati sve dobre stvari koje smo napravili.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Potpredsjednik tehničke Vlade Branko Grčić rekao je u ponedjeljak novinarima u Hrvatskom saboru kako je ova Vlada svojim radom dala dobar temelj sljedećoj, a da on, s iskustvom koje ima u Saboru i Vladi, može pridonijeti Hrvatskoj.

  "Ono što smo radili u ove četiri godine dobar je temelj za iduću Vladu da nastavi tim putem. Izgleda da se moralo dogoditi da odemo iz Vlade da bi se konačno počele objavljivati sve dobre stvari koje smo napravili", rekao je Grčić.
 
Odgovarajući na novinarski upit hoće li novi mandar nastaviti njihovim putem, Grčić je rekao kako nova Vlada jednostavno ne može ne nastaviti projekte koje su u njegovoj Vladi pripremili u protekle četiri godine. Neki su krenuli i to se vidi na rastu industrije, turizma, a u posljednje vrijeme i građevinarstva; rastu investicije koje se temelje na povećanom korištenju sredstava iz EU fondova, gdje smo ogroman broj projekata već pokrenuli, istaknuo je Grčić. Već početkom 2016. zahvaljujući ovoj Vladi vjerovatno kreće izgradnja Pelješkog mosta, pruge Dugo Selo-Križevci i mnogih drugih dionica pruge od Rijeke prema Zagrebu i mađarskoj granici, kazao je.
 
Ono što je ova Vlada učinila u vremenu ispred nas će se itekako vidjeti, poručio je Grčić.
 
Grčić je rekao kako je on izabrani saborski zastupnik i misli da svojim iskustvom kroz četiri godine u Saboru i četiri godine u Vladi može pridonijeti Hrvatskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vlada, sdp, branko grčić, sabor