Hrvatska

RAT RIJEČIMA: Jovanović: 'Kolarić siluje javnost'! Kolarić: 'Fajter Milanović sakriva se iza svojih poslušnika'

Da u SDP-u vladaju tenzije dokazuje i najnoviji 'rat' na društvenim mrežama u kojem sudjeluju Jovanović i Kolarić.

Piše: PolitikaPlus

"Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu gdje glumatajući ne znam što vrlo glasno preko spikerfona objašnjava Komadini što da radi za predstojeće unutarstranačke izbore. Potvrdila gospođa koja se frizirala. Pametnom dosta", napisao je.

 

Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu...

Posted by Željko Jovanović on 12. siječnja 2016
 

 

Prozvana Kolarić ubrzo mu je odgovorila statusom na svojem profilu. Prozvala ga je zbog načina na koji komunicira i to povezala s krizom u SDP-u.

 

""Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDP-u. Takva komunikacija spada na plac i u frizerski salon koji spominje, a ne u javni diskurs. Ovo vodstvo SDP-a politiku je svelo na trač i osobne netrpeljivosti. Umjesto da da ostavku i prizna svoj dio odgovornosti za loše rezultate Jovanović, zagovornik verbalnog delikta, jedino umije etiketirati i napadati na osobnoj razini. Ja svoje bitke bijem sama. Zanimljivo je kako se hrabri fajter Milanović od javnih kritika sakriva iza svojih poslušnika", napisala je Aleksandra Kolarić.

 

Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDPu. Takva komunikacija spada...

Posted by Aleksandra Kolarić on 12. siječnja 2016

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

željko jovanović, aleksandra kolaric