Crna kronika

STANJE U PROMETU: Teška nesreća na A1: Poginula 21-godišnja vozačica

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo noćas oko 1 sat na A 1 kod tunela Bristovac u smjeru Splita smrtno je stradala jedna osoba, a drugoj se bore za život.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo noćas oko 1 sat na A 1 kod tunela Bristovac u smjeru Splita smrtno je stradala jedna osoba, a drugoj se bore za život.

 

Kako javlja Radio Dalmacija, došlo je do slijetanja osobnog automobila i poginula je 21-godišnja vozačica. Suvozač (31) zadobio je teške i po život opasne ozljede. Zbog nesreće bila je skoro pet sati zatvorena Dalmatina u oba smjera.

 

Za sav promet bila je zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera, zbog prometne nesreće, a obilazak za sve skupine vozila bio je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50, DC27 i DC54), objavio je Hrvatski autoklub (HAK) u utorak nešto poslije 2 sata ujutro.Drugih informacija o ovoj nesreći za sada nema.

 

Stanje na cestama

 

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i na širem riječkom području, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Melnik i tunela Tuhobić.Jak vjetar povremeno puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Ravna Gora te A1između čvorova Bosiljevo i Otočac. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su povremeni zastoji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna, autocesta, a1