Scena

ODLIČAN IZBOR: Jedinstven hrvatski, ručno rađen poklon za Valentinovo

Poruke ljubavi kroz personalizirane darove svima koje je pogodila Amorova strijela.

Piše: PolitikaPlus

Valentinovo, kao praznik ljubavi, ove će godine posebice oplemeniti mogućnost darivanja jedinstvenih hrvatskih, ručno rađenih poklona s posebnim ljubavnim personaliziranim porukama.


Riječ je o izvorno domaćem proizvodu, originalne ideje i kreacije mlade dizajnerice Magdalene Bešker iz Svete Nedelje. Za Valentinovo svima koji su "pogođeni Amorovom strijelom" stoji mogućnost izraziti želje i kreirati vlastite rokovnike, planere i bilježnice s vlastitim ljubavnim porukama i sadržajima koje izrađuje dizajnerica Bešker u svojoj tvrtki "Ulica Snova". 


Naše tržište prepuno je konfekcijskih,  nekvalitetnih poklona iz Kine, koji  se već godinama nude zaljubljenima kao jedini izbor pokazati na Valentinovo  svoju ljubav. Kako je za mene ljubav najveći pokretač i najveća snaga, odlučila sam to pokazati i kroz svoje proizvode, pa sam inače svoju poslovnu galanteriju usmjerenu najviše prema ženama, sada još više prilagodila. I to zaljubljenima i svima koji slave Valentinovo. Sada nam se mogu javiti zaljubljeni parovi i za njih ćemo izraditi planere, rokovnike ili bilježnice s vlastitim imenima, aplikacijom mjesta gdje su se prvi puta poljubili, sretnu misao koja ih prati ili stihove najdraže ljubavne pjesme – ističe poduzetnica Magdalena Bešker najnoviji poslovni projekt svoje "Ulice snova".


Ova diplomirana dizajnerica nakon fakultetske diplome okrenula se kreiranju personaliziranih rokovnika, planera i bilježnica, prilagođenih svakoj osobi, posebice onoj koja traži originalan poslovni poklon, od nedavno i za sve koji obilježavaju Valentinovo.


Moja ideja je postala poslovni poduhvat prije četiri godine. Na hrvatskom tržištu tada je, ali i sada, postojalo obilje planera, rokovnika koji su bili jedan nalik drugome, uobičajeno poslovni, bez imalo osobnosti onoga tko ga koristi ili pak onoga kome se poklanjaju. Posebice nije bilo lijepih ženskih planera, koji ipak imaju neke sadržaje potrebne baš pripadnicama ljepšeg spola, pa sam odlučila samoj sebi napraviti nešto takvo – prisjeća se mlada poduzetnica Magdalena Bešker svojih poslovnih početaka.


Iz vlastite potrebe i želje kreirala je prvo za sebe planer, pa rokovnik, a zatim i bilježnicu, jer ističe Magdalena Bešker, voli zapisivati sve olovkom, više je tradicionalni tip poslovne žene i za to joj uvijek treba “papir” pri ruci.


Kako istraživanja pokazuju, da unatoč svim pogodnostima koje donosi tehnologija, ljudi ipak još uvijek vole klasičnu poslovnu galanteriju: rokovnike, planere i bilježnice, asortiman tvrtke "Ulica snova" uspješno je lansirao i plasman izvan hrvatske granice. 


Danas rokovnike, planere i bilježnice tvrtke "Ulice snova", oplemenjene za Valentinovo i posebnim porukama ljubavi, te na koje se može upisati i utisnuti vlastito ime i prezime, tekst po želji, logo ili fotografija, traže u cijeloj regiji.


Format odnosno veličina mojih planera, rokovnika i bilježnica je jedino zadano kod proizvodnje. Sve ostalo je plod mašte i izbora kupca, prema vlastitim afinitetima i željama ili u dogovoru sa mnom koja ga kreiram i stvaram za njega. Korice su tvrdo mekane, gumeno kožne, u paleti od 50 boja. Personalizacija mojih proizvoda je poseban ukras jer možemo birati veličinu slova, font, sadržaj ispisa, poruke, boje i najvažnije je da na koncu imamo učinak kojega kupac mojeg proizvoda želi i zbog kojega će rado koristiti ono što smo zajednički stvorili – kaže mlada poduzetnica čiji će rokovnici, planeri i bilježnice uskoro nositi i ispise na njemačkom i engleskom jeziku radi izvoza. Uz svaki proizvod kojega dizajnira, kreirala je i personaliziranu olovku.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

valentinovo, magdalena bešker, planer, moj planer, ljubav, poklon