Hrvatska

ŠEF SDP-A: Zoran Milanović vulgarno vrijeđao predsjednicu i premijera!

Za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekao je da je 'šaka jada' te da je poznaje 'dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa', a premijer Orešković je pravi šamar državi.

Piše: PolitikaPlus

Na skupu SDP-a u dječijem kazalištu u Dubravi šef SDP-a Zorana Milanovića se obratio članovima stranke, koji se sa Zlatkom Komadinom bori za mjesto na čelu stranke nakon poraza na izborima.

 

Uz njega su došli Mirando Mrsić, Boris Lalovac, Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić, Orsat Miljenić, Milanka Opačić i drugi. Milanović nije, usprkos očekivanjima, previše spominjao svog protukandidata Zlatka Komadinu, osim što je izrazio uvjerenje u vlastitu pobjedu, piše Jutarnji list. U jednom trenutku, Milanović je počeo neukusno vrijeđati vodeće ljude HDZ-a te predsjednicu i premijera.

 

Milanović je kao uspjeh svojeg mandata na čelu Vlade istaknuo migrantsku krizu.


'Dok su Kitarovićka i Karavaso olajavali u Mađarskoj, mi smo pomagali ljudima. Nismo se ogradili žicom, niti ćemo to ikada napraviti', započeo je Milanović, a onda je za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekao je da je 'šaka jada' te da je poznaje 'dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa', a za premijera Oreškovića je ustvrdio kako nema legitimitet, ali i da je pravi šamar državi.


Ulazak bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića izazvao je ovacije i pitanje je li kupio zavjese.'Od toliko novca koliko je prošlo kroz naše ruke, nikada se nismo okoristili. Pa vidite Antu, čovjek nema za zavjese', rekao je Milanović.


Ustvrdio je kako je njegova Vlada imala samo jedan skandal, i to onaj s ministricom Mirelom Holy.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

predsjednica, zoran milanović, sadp