Hrvatska

KRITIKE: Ivo Baldasar: Izbor Pauletića za doministra uvreda za pristojne ljude, posebno za one iz turizma

'Svi su takvom odlukom najmanje što se može reći iznenađeni.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar u četvrtak je navečer  komentirajući izbor Splićanina Roberta Pauletića za zamjenika ministra turizma  ocijenio da je ta odluka "uvreda za sve pristojne ljude, a još veća  za njegove drage kolegice i kolege iz turizma."


"Imamo na desetke, ako ne i na stotine vrijednih i pametnih operativaca u turizmu i svi su takvom odlukom najmanje što se može reći iznenađeni, rekao je  Ivo Baldasar u staroj splitskoj Gradskoj vijećnici prilikom dodjele nagrada za najbolju momčad Dalmacije 2015.


S obzirom na Pauletićevu izjavu iz lipnja 2013. kako će zbog izbora Baldasara za gradonačelnika  iseliti u Šibenik,  splitski je gradonačelnik večeras  rekao kako će on "pokušati surađivati s ministrom turizma koji mu izgleda i pametan i pristojan čovjek, a što se tiče gospodina Pauletića neka on sam o sebi odluči".


Pauletić je poslije lokalnih izbora 2013. govorio kako ne može vjerovati da su Splićani izabrali Baldasara za gradonačelnika, jer je on, kako je tvrdio, cijelo vrijeme Domovinskog rata bio u Italiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VLADA, ROBERT PAULETIĆ, IVO BALDASAR, MINISTARSTVO TURIZMA