Zagreb

GRAD ZAGREB: Čestitka Janici Kostelić na imenovanju

Hrvatskom sport nužna je bolja zakonska regulativa, nacionalna strategija, ali i sasvim drukčije promišljanje te puno bolji i pošteniji status u društvu negoli ga sada ima.

Piše: PolitikaPlus

Ana-Marija Bujas Čelan Predsjednica Gradske organizacije Grada Zagreba i Odbora za sport Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti.

 

Poštovana pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta,

Draga Janice,

 

Veliko mi je zadovoljstvo čestitati Ti na imenovanju za pomoćnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta i poželjeti Ti puno uspjeha na dužnosti najodgovornije osobe za sport u Vladi Republike Hrvatske.

 

Sport je u Hrvatskoj godinama sustavno zanemarivan i krajnji je trenutak da se i mi sportaši aktivnije uključimo u rješavanje nagomilanih problema. Teško da nam u tome itko može dati bolju potporu od naše najbolje sportašice svih vremena i četverostruke olimpijske pobjednice na mjestu doministrice u resornom ministarstvu. Hrvatskom sport nužna je bolja zakonska regulativa, nacionalna strategija, ali i sasvim drukčije promišljanje te puno bolji i pošteniji status u društvu negoli ga sada ima.

 

U Odboru za sport stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti brojni su vrhunski sportaši i olimpijci, a naša saborska zastupnica je olimpijska pobjednica Sandra Perković. Vjerujem da ćemo Ti uskoro imati prigodu i u razgovoru predočiti naše ideje vezane uz poboljšanje statusa sporta i sportaša u Hrvatskoj, a do tada Ti pružamo punu podršku u tvojem radu.

 

Sportski pozdrav!


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, janica kostelić