Sport

VIDEO: Cristiano Ronaldo uzeo novinaru mikrofon iz ruke i bacio ga u vodu

Novinar je želio pitati Ronalda što misli o ključnoj utakmici za Portugal. Vidljivo iživiciran, Ronaldo mu je uzeo mikrofon iz ruke i bacio ga u vodu...

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, koji je pod pritiskom na ovom Europskom prvenstvu nakon što na dvije utakmice nije zabio gol, a i promašio je jedananesterac, bacio je mikrofon u vodu novinaru koji mu je želio postaviti pitanje prije zadnje utakmice u skupini F protiv Mađarske koja se igra večeras.   

 

Dok su se portugalski reprezentativci šetali uz vodu u blizini Lyona prišao im je jedan portugalski novinar koji je želio pitati Ronalda što misli o toj ključnoj utakmici za Portugal. Vidljivo iživiciran, Ronaldo, koji je u subotu u utakmici protiv Austrije (1-1) promašio kazneni udarac, uzeo mu je mikrofon iz ruke i bacio ga u vodu, vidi se na videosnimkama koje su na svojim internetskim stranicama objavila dva španjolska sportska lista "As" i "Marca".

 

Nakon dvije utakmice koje su završile neodlučenim rezultatima - 1-1 protiv islanda i 0-0 protiv Austrije - Portugal više nema pravo na pogrešku protiv Mađarske koju moraju pobijediti za plasman u osminu finala Eura, a da pritom ne ovisi o rezultatima drugih reprezentacija. 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poruga, Cristiano Ronaldo, novinar